Massage aan huis

Massage aan huis
 
 
In de geborgenheid van uw eigen omgeving een heerlijk ontspannende stressverlichtende massage ontvangen of hulp bij uw revalidatie?
We hebben nu een extra service die het mogelijk maakt om massage aan huis te geven.
Hierbij krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van uw eigen muziek of om bv kaarsen of wierook aan te steken voor een meer ontspannende sfeer voor uzelf.
Omdat de massage in uw eigen omgeving wordt gegeven voelt u zich al gauw meer op uw gemak en vooral in het geval van kinderen kan dit een groot voordeel zijn.
 
De hormonen die vrijkomen bij een massage worden ook wel geluks hormonen genoemd.
Deze hormonen zijn Oxytocine en Serotonine en ze worden gestimuleerd door de zintuigen in onze huid. De huid heeft ontelbare zenuwuiteinden die de aanraking over het algemeen als prettig ervaren. Dit signaal door doorgegeven aan de Hypothalamus in de hersenen. Deze Hypothalamus stuurt de geluks hormonen aan zodat u dat ontspannende gevoel ervaart.
De effecten van deze hormonen zijn:
 
- een lagere bloeddruk
- een lagere hartslag
- minder aantoonbare stresshormonen in het bloed
- een algeheel rustiger gevoel
- betere bloedsomloop
- stimulering van de het afvoeren van de afvalstoffen welke vaak opgehoopt zijn in de spieren
 
Deze afvalstoffen, bestaande uit oa melkzuur, geven na verloop van tijd triggerpionts en pijnlijke klachten in gebieden als schouders, nek of rug.
Door het stimuleren van de spieren en het bindweefsel worden deze afvalstoffen door de massage afgevoerd en kan het herstel bevorderen.
Desgewenst gaan we ermee aan de slag waar de eventuele oorzaak van de klacht kan liggen en of vandaan kan komen.
 
Ook zijn de revalidatie programma's erop gericht om u van dienst te zijn en zorgen ervoor dat u sneller opknapt.
Omdat u de deur niet uit hoeft is de belasting voor uzelf lager en gaat het revalideren sneller.
Natuurlijk zal de therapie erop gericht zijn om u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen en gaan we ervoor dat deze extra service u daarbij kan gaan helpen.
Ook bij mensen herstellende van bv kanker en chemokuren kan massage aan huis een uitkomst zijn.
De ontspanning die de massage geeft kan herstel bevorderen. Een goedkeuring van de behandelend arts en eventuele bijbehorende aanwijzingen zijn een pre.
Zonder deze goedkeuring gaan we de behandeling niet aan.
 
We nemen onze eigen olie, niet allergisch en gemaakt van enkel natuurlijke ingrediƫnten, en handdoeken mee alsmede een behandeltafel of stoel.
Natuurlijk mag u ook gebruik maken van eigen olie of handdoeken.
 
De verschillende massage's worden gegeven op elke donderdag en vanaf 30 minuten oplopend tot 120 minuten per sessie. De duur gaat in overleg.
Ook twee massage's op 1 locatie zijn uiteraard mogelijk en is per behandeling goedkoper.
Ook wordt de massage enkel professioneel gegeven, dit zal de kwaliteit bevorderen. Helaas wordt het niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Prijzen staat onder het kopje prijslijst.